Vergaderen

Vergaderen in een werfkelder aan de Nieuwegracht, het kan haast niet Utrechtser.

Vergaderen

Vergaderen aan de
Utrechtse Nieuwegracht

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in het hartje van Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Aan de Nieuwegracht nummer 33 bevindt zich een bijzondere werfkelder met verschillende mogelijkheden die aanpasbaar zijn naar uw wensen. Want bij Pand33 kunt u altijd terecht; voor een korte vergadering, een overheerlijke lunch en/of een aansluitend diner. U kunt kiezen uit de volgende standaard arrangementen of desgewenst uit maatwerk:

'Ochtend' dagdeel

Van 08:00 uur tot 12:00 uur.

€350

'Middag' dagdeel

Van 13:00 uur tot 17:00 uur.

€300

Maatwerk

Voor maatwerk gelieve een mailtje te sturen naar info@pand-33.nl met uw wensen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Inbegrepen faciliteiten

De volgende faciliteiten zijn inbegrepen in bovenstaande arrangementen:

Overige mogelijkheden​

HUUR BEAMER (HDMI)
€125

HUUR FLIPOVER
€50

DRANK ARRANGEMENT
€8,50 p.p.

Onbeperkt koffie specialiteiten van lokale koffiebranderij Noordkapp, biologische verse thee, diverse frisdranken, water en friandises)

BROODJESLUNCH
€16,75 p.p.

(Diverse luxe broodjes naar inzicht van de chef, geserveerd desgewenst voorafgaand, tijdens of aansluitend aan de vergadering. Geef gerust eventuele allergieën en dieetwensen door, zo is bijvoorbeeld glutenvrij of vegan geen probleem!)

AANSLUITEND DINER
Mocht u de vergadering willen afsluiten met een diner, dan is dit uiteraard mogelijk! In dat geval serveren wij tussen 17:00u en 19:00u naar keuze een 3, 4 of 5 gangen diner. Desgewenst kunnen hier bijpassende wijnen bij worden geschonken.

Aansluiten is het mogelijk na te borrelen aan de bar, terwijl de werfkelder weer wordt ingedekt voor de avond. Mocht u liever langer willen dineren of natafelen, dan kan dit uiteraard in overleg.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Neem contact op

We denken graag met u mee voor een passend pakket op maat! Stuur voor het maken van een reservering gerust  een mailtje naar 
info@pand-33.nl